Vibrátoros játékszer, vízálló, tojásdad formájú

Tojasdad címkéjű termékek

Vibrátoros játékszer, vízálló, tojásdad formájú

Vibrátoros játékszer, vízálló, tojásdad formájú a Vibrátorpláza kínálatában. A vibráló hatalmas golyó recézett kialakítású, amely izgalmasabb, mint a sima felületű vibrációs tojások. Puha TPR anyaga kielégíti a legvadabb vágyait. Tökéletesen vezérelt a kézi készülék, 10 funkció között lehet váltogatni. Két darab AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.
A tojásformájú golyó hossza 7,5 cm, legnagyobb átmérője 4,5 cm. Babalila színben rendelhető a szexshop webáruházában, vagy üzletében. Ha mókára vágyik, mindenképp szereznie kell belőle egyet! Extra bizsergő érzést kelt a multi csíkozott feje a teljes kielégülés kedvéért. Teljesen vízálló, vidd hát együtt partnereddel a fürdőszobába és a habos kádba ültesd bele, vagy zuhanyozás közben kényeztetheted a készülékkel.
Tisztításához csak nedves ruhával töröld át, vagy langyos vízzel öblítsd le. Könnyen irányítható a játszadozás vele, ugyanis a játék uniszex. Akár leszbi párok bármelyik tagja megkaparinthatja a távirányítóját. Próbáld ki te is.

Loading Kosár frissítése…
Tovább az új oldalra >>
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,